top of page

Müşterileriniz sizi çevresine önersin - Jetyorum Tavsiye




Bırakın müşterileriniz sizin adınıza konuşsun, hizmetinizi ve ürünlerinizi çevrelerine önersin. Jetyorum'un yeni olarak devreye aldığı "Bizi tanıdıklarına tavsiye et" özelliği ile müşterileriniz işletmenizden almış oldukları hizmeti zahmetsizce tek bir tıklama ile çevrelerine önerebiliyor.


İnsanlar doğal olarak yakın çevrelerindekilerin fikirlerine güvenirler. Bir düşünün, arkadaşlarınıza veya ailenize arabalarını tamir için nereye götürdüklerini, hangi dişçiyi kullandıklarını veya hangi yeni restoranı deneyeceklerini sordunuz mu? Öyleyse, müşteri yönlendirmelerinin arkasındaki temel fikri anlıyorsunuz. İnsanların % 83'ü, diğer pazarlama kanallarından çok arkadaşlarından ve ailelerinden gelen yönlendirmelere veya tavsiyelere güveniyor. Jetyorum Tavsiye özelliği ile büyümenizi hızlandırmak için tavsiye pazarlamasını kullanın.





Müşteri tavsiyesi alma nasıl çalışıyor ?


Aşama-1: Ozan işletmenizi ziyaret eder.

Aşama-2: Ozan işletmenizden ayrıldıktan sonra SMS / WhatsApp veya Email üzerinden otomatik bir bildirim alır.

Aşama-3: Ozan işletmede iyi bir hizmet almıştır ve çevresi ile paylaşmaya hazırdır. Toyota sahibi olan farklı bir arkadaşına WhatsApp üzerinden otomatik öneriyi iletir.

Aşama-4: Arkadaşı gelen mesajı inceler ve işletme bilgisinin ve formun yer aldığı bağlantıyı tıklar. Formu doldurarak işletmeye bilgileri bırakır.

Aşama-5: İşletme panelden kendini tavsiye eden müşterisini, tavsiye sonrası kendine ulaşan yeni müşteri bilgilerini görüp iletişime geçer.



Jetyorum Tavsiye Yönlendirmeleri, memnun müşterilerinizin tavsiyelerini yeni potansiyel müşterilerle paylaşmanıza yardımcı olur. Müşterilerinizi Jetyorum panelinden işletmenizi ailelerine ve arkadaşlarına kolayca yönlendirmeye teşvik edin.


İşte Jetyorum Tavsiye'nin bazı harika özellikleri:


Otomasyon: Otomatik pilot seçeneğinden yeni potansiyel müşteriler elde etmek için tavsiye kampanyalarınızı otomatikleştirin. Parmağınızı bile kıpırdatmadan yeni müşteriler edinin.


Hızlı gönderme: Bir müşteriye hızlı bir istek mi göndermek istiyorsunuz? Artık mutlu müşterilerinize sadece birkaç tıklamayla bir tavsiye isteği gönderebilirsiniz.


Raporlama: Tüm yönlendirmeleri tek bir yerden izleyin ve sizin için en iyi olanı anlayın. Paylaşımlardan tıklamalara ve yeni potansiyel müşterilere kadar tavsiye etkileşiminizi takip edin.


Bugünden başlayın!


Sosyal kanıt, ürününüzün işe yaradığını veya hizmetinizin iyi olduğunu kanıtlamanın en etkili yollarından biridir. Çünkü insan doğasıdır - insanlar başkalarını dinler.


Jetyorum Tanıdıklarına Öner özelliği ile müşterileriniz işletmenizden aldıkları hizmeti veya ürünü memnun olmaları durumunda kolaylıkla çevrelerine önerebilir.




bottom of page